Facebook Video Downloader

Download gratis FB-videoer online og gem på din disk

Indtast Facebook-video-URL i boksen nedenfor, og klik på download.

Facebook Video Downloader er et online værktøj, der hjælper dig med at downloade Facebook-videoer hurtigt og gratis i MP4-format og HD-kvalitet til din gemme enhed.

Alt hvad du skal gøre er at indtaste URL'en i det medfølgende tekstfelt og bruge knappen mærket "Download" til at downloade videoen i det tilgængelige format.

Sådan bruges facebook-downloader?

 1. Højreklik på FB Video eller Copy URL
 2. Indsæt webadressen i tekstfeltet ovenfor
 3. Klik på knappen "Download" for at gemme FB-video
 4. Det er et gratis værktøj til at downloade videoer fra Facebook uden behov for at installere et plugin eller software.

  Vores online Facebook-downloader giver dig mulighed for at gemme enhver offentlig Facebook-video i høj kvalitet eller lav kvalitet MP4-format. FBDownloader giver dig også mulighed for at konvertere Facebook-videoer til MP3-lydfiler. For at komme i gang skal du tage linket til den Facebook-video, du vil gemme, og indsætte den på hjemmesiden. Vent, at vores servere hurtigt konverterer og behandler videoen til en downloadbar MP4

  fbvidgo gør Facebook-videooverførsel til en nem proces med kun 2 enkle trin til at downloade fb-video.

  FB Downloader er bygget, så enhver kan downloade og gemme deres yndlings Facebook-videoer online ved hjælp af en brugervenlig webgrænseflade. Vi designet websitet til at arbejde på alle platforme, så du kan nyde den samme brugeroplevelse, uanset om du gennemser webstedet på din Iphone, Android tablet eller PC. Dette websted er helt gratis at bruge og kræver ikke tredjepartssoftware til at fungere.

  Jeg har foreslået, at du downloader video i stedet for at venstreklikke på linket Download video, højreklik -> Gem som ... og vælg det sted, du vil gemme videoen på. Mobilbruger kan downloade et langt tryk på knappen, det starter automatisk med at downloade

  Youtube Video Downloader